Δραστηριότητες, Μαθητές/Μαθήτριες, Νέα/Ανακοινώσεις

Εθελοντισμός και Φιλοζωία

Νιάου … νιάουουου… νιάρρρρρ, νιάρρρρ!

Με όλες τις επισημότητες υποδεχτήκαμε σήμερα τα αγαπημένα μας αδεσποτάκια. Πρόκειται για δύο γλυκύτατα τριποδάκια γατάκια (μαμά και γιός), τα οποία δέχονται χάδια, φαγητό και φροντίδα στο σχολείο μας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων και με την πολύτιμη βοήθεια του Θάνου Γκουγκλιάνα, φροντίσαμε για τη στείρωσή τους και σήμερα επανατοποθετήθηκαν στη γειτονιά μας.

Καλωσήρθατε! 🐾🐾🐾

Ο κ. Θάνος Γκουγκλιάνας σε ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Οι μαζικές στειρώσεις στην συντριπτική πλειοψηφία αδέσποτων γατιών και λίγων σκύλων στο δημοτικό κυνοκομείο από το επιτελείο των Γερμανών κτηνιάτρων ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχή φορά. Σχεδόν 400 ζώα στειρώθηκαν μέσα σε 6 μέρες. Θα ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ “΄΄Ασπίδα”, τα μέλη από την φιλοζωική ομάδα ”Αδέσποτα ζώα Λάρισας”, μέλη του ΄΄κόμματος για τα ζώα΄΄το φιλοζωικό σωματείο ”Αδέσποτοι εθελοντές Λάρισας΄΄ και το προσωπικό του κυνοκομείου για την συνεργασία. Θα ευχαριστήσουμε όλους τους ενεργούς εθελοντές …,

Θα ευχαριστήσουμε και θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στη διευθύντρια – ΠΡΟΤΥΠΟ του 10 γυμνασίου Λάρισας κυρία Νάντια Παπαδοπούλου, η οποία στείρωσε τις γάτες που ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ στον περιβάλλοντα χώρο του γυμνασίου και μεταλαμπαδεύει το ΗΘΟΣ και την ΦΙΛΟΖΩΙΑ στην νέα γενιά πολιτών!

Τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ευελπιστούμε το παράδειγμα του 10 γυμνασίου να το ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης …”

Σχετικά Άρθρα