Γονείς/Κηδεμόνες, Δραστηριότητες, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές/Μαθήτριες, Νέα/Ανακοινώσεις

2 τόνοι «… στο καπάκι!»

Ημέρα γιορτής, ημέρα προσφοράς ήταν η σημερινή Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 για το σχολείο μας.

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του 10ου Γυμνασίου Λάρισας υλοποίησε και φέτος τη δράση «… στο καπάκι», η οποία αφορά τη συλλογή πλαστικών πωμάτων (καπακιών) και την προσφορά τους στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Εθελοντές μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σχημάτισαν αλυσίδα ανθρωπιάς και μετέφεραν από το υπόγειο του Γυμναστηρίου τα συσκευασμένα καπάκια στο φορτηγό, το οποίο θα τα μεταφέρει δωρεάν στο Βόλο.

Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά τον κ. Ζαχαρούλη, ιδιοκτήτη της εταιρίας ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ που πρόθυμα και αφιλοκερδώς διέθεσε δύο οχήματα για την αποστολή. Ο κ. Ζαχαρούλης, μας ενημέρωσε ότι παραδόθηκαν 2 τόνοι καπάκια στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Βόλου και η επιταγή παραδόθηκε στο Σωματείο «Ιππόκαμπος»!

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί θεσμό, πλέον, για το σχολείο μας και έχει τη στήριξη πολλών σχολείων και φροντιστηρίων της Λάρισας αλλά και οργανισμών, όπως ΟΑΕΔ, ΔΕΥΑΛ, Οργανισμός Γάλακτος, Γενικό Νοσοκομείο, ΑΑΔΕ κ.α. Από σήμερα, χαιρετίζουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας με το Τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού Λάρισας (Βελή 8 ), όπου μέλη του μας επισκέφτηκαν και συνέδραμαν στο έργο μας.

Εκπρόσωποι του Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού Λάρισας με την κα Έλλη Κυριαζή

Συγχαρητήρια στους μαθητές, γονείς και συναδέλφους που βοήθησαν, αλλά και σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας που στηρίζουν ένθερμα τη δράση «… στο καπάκι!».

Πολύτιμη η βοήθεια των εκπαιδευτικών κ.κ. Παλιούρα Βασίλη, Παπανικολάου Νίκου, Παπαγεωργούλη Περικλή και Νικολούλη Θανάση

Σχετικά Άρθρα