Δραστηριότητες, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές/Μαθήτριες, Νέα/Ανακοινώσεις

3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για το Σχολείο μας. Ημέρα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενσυναίσθησης μιας και δόθηκε η ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των Ατόμων με Αναπηρία.

Ομάδα μαθητριών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου ενημέρωσε τους μαθητές/μαθήτριες της Α΄ τάξης για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ και τους ευαισθητοποίησε με την προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού, ενώ η παρουσίαση τραγουδιού στη γλώσσα της Ελληνικής Νοηματικής προκάλεσε τη συγκίνηση των μικρών συμμαθητών τους.

Οι μαθητές/μαθήτριες της Β΄ τάξης δραστηριοποιήθηκαν πάνω στο θέμα σχηματίζοντας με τα σώματά τους το σύμβολο του αναπηρικού αμαξιδίου.

από τις πρόβες στο Γυμναστήριο του Σχολείου.
Λήψη με drone – PHOTO FACTORY

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! Στους μαθητές: Γραμμένου Θεοδώρα (Παρουσίαση/Ενημέρωση), Δούρου Έρρικα, Δαρδιώτη Γλυκερία, Γιακέτα Βερόνικα, Γκέκα Κων/να, Αγριόδημου Κων/να, Ζαφειρούλη Βασιλική, Δρέντζα Πετρούλα (Απόδοση στην Ελληνική Νοηματική), στους μαθητές του Β1 και Β2. Στους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής του Τμήματος Ένταξης: Τριανταφύλλου Κατερίνα, Αετόπουλος Αντώνης, Αντωνόπουλος Βασίλης, στην καθηγήτρια Αισθητικής Αγωγής, Παπατζέλου Αθανασία, στις υπεύθυνες της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) του σχολείου μας: Σοφού Ελένη-Ψυχολόγος και Μακαντάση Ελένη-Κοινωνική Λειτουργός και στην Υποδιευθύντρια, Μουλώτσιου Ευαγγελία για το συντονισμό και την καθοδήγηση.

Από το 10ο Γυμνάσιο Λάρισας, … Με αγάπη!

Σχετικά Άρθρα